Skip to main content

Ceremoniemeester

Op de trouwdag zelf moet er veel geregeld en gecontroleerd worden. Dit is voor veel mensen een taak die je niet op je trouwdag zelf wil doen. Dat hoeft ook niet. Ik help graag!

Geniet

Jullie kunnen met een gerust hart van deze prachtige dag gaan genieten en de rest aan mij overlaten. Zo zorg ik er bijvoorbeeld voor dat iedereen op tijd klaar zit voor de ceremonie en dat een dj of band alvast kan gaan opbouwen. Ook wanneer er dingen misgaan, zorg ik ervoor dat jullie daar geen last van hebben en het opgelost wordt.

Geen moment missen

Waarom is het belangrijk om een ceremoniemeester te kiezen buiten je familie- of vriendenkring? Een belangrijke reden is dat je niemand belast met het in de gaten houden van diverse taken en planning. Kortom vrienden en familie hebben ‘de handen vrij’ en kunnen dan ook de gehele dag hun volledige aandacht op jullie als bruidspaar richten. Er daardoor geen belangrijke momenten gemist.

Tot in de puntjes verzorgd

Door mij in te zetten als ceremoniemeester, wordt uw dag in goede banen geleid en zorg ik ervoor dat alles tot in de puntjes is verzorgd. Dit kunnen kleine dingen zijn, zoals het aanzetten van de juiste muziek tot het ontvangen van de taart, dj of band. Dit zodat jullie als bruidspaar, maar ook jullie vrienden en familie onbezorgd kunnen genieten van een fantastisch mooie dag.

Perfectionisme, controleren en organiseren zit in mijn bloed. Ik kan dan ook niet wachten om jullie te gaan helpen op jullie huwelijksdag!

Zijn jullie opzoek naar een ceremoniemeester? Neem contact met mij op voor een kennismakingsgesprek.