Skip to main content

Weddingplanner

Voordat een huwelijk plaatsvindt, moet er vaak veel geregeld worden. Hier gaat veel tijd in zitten en vaak komt de vraag naar voren of er wel aan alles is gedacht. Ik help, ondersteun en adviseer jullie graag!

Goede planning

Samen ga ik met jullie zitten om jullie wensen in kaart te brengen en een goede planning op te stellen. Gezamenlijk bepalen we wat jullie zelf willen doen en wat ik kan betekenen. Het maakt niet uit hoe groot of hoe klein de bruiloft is, overal is een oplossing voor te bedenken. Een bruiloft van A tot Z organiseren is een taak die mij goed ligt. Zo kunnen jullie zorgeloos van deze prachtige dag genieten.

Geef zorgen uit handen

Een weddingplanner in de armen nemen is een uitgave, maar er zitten ook heel veel voordelen aan. Zo voorkomt het een hoop stress in de voorbereiding. Aan het organiseren van een bruiloft zitten natuurlijk heel veel leuke kanten, maar er zijn ook zaken die minder leuk zijn om te regelen en veel tijd vragen. Hierbij ondersteun ik jullie graag! Ik zorg ervoor dat er geen enkel puntje vergeten wordt. Door de vele ervaringen kan ik je goed helpen met verschillende leveranciers voor onder andere taarten, dj’s, fotografen en trouwlocaties. Daarnaast heb ik genoeg adressen voor het bestellen van bloemen.

Zijn jullie opzoek naar een weddingplanner? Neem contact met mij op voor een kennismakingsgesprek.