Skip to main content

Over Uniek Trouwen

Bij Uniek Trouwen regel ik alles voor jullie. Van het plannen van de bruiloft tot het verzorgen van de gehele ceremonie of het zijn van jullie trouwambtenaar. Alles is mogelijk!

Ik ben Sanne Hoogveld-Kniest en ik ben 33 jaar oud. Ik woon in Loo samen met mijn man, twee kinderen en honden. Loo is een prachtig dorp in de gemeente Duiven. Al vanaf kleins af aan heb ik geroepen dat ik weddingplanner wilde worden. De film ‘The weddingplanner’ was dan ook mijn lievelingsfilm!

Sanne Hoogveld 150

Ik heb veel in de horeca gewerkt, waarbij ik ook tijdens bruiloften mocht werken. Daarnaast heb ik tijdens verschillende stages en werkplekken, bruiloften mogen organiseren. Ondertussen heb ik de opleidingen ‘evenementen’ en ‘Facility management’ afgemaakt. Allebei opleidingen waarbij organiseren een belangrijk onderdeel is. Organiseren zit dan ook in mijn bloed! Na het behalen van de opleiding ‘Facility management’ ben ik aan de slag gegaan als communicatieadviseur. Dit doe ik met veel plezier en passie! En zoals u misschien kunt raden, ook hier is ‘organiseren’ een belangrijk onderdeel in mijn werk.

Mijn passie

Bruiloften en alles daar om heen bleef de afgelopen jaren mijn aandacht trekken. Om die reden heb ik mij laten beëdigen als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand. Toen ik de vraag kreeg of ik een bruidspaar wilde trouwen, heb ik dan ook meteen ‘ja´ gezegd. Een droom kwam uit! En nog meer huwelijken volgden.

Na een aantal huwelijken, heb ik de stap gezet om mijn passie te gaan volgen en ben ik mijn eigen trouwonderneming gestart. Niet alleen als zelfstandig trouwambtenaar, maar ook als weddingplanner en ceremoniemeester. Ik wil voor bruidsparen een mooie dag creëren, in welke vorm dan ook. Het is tenslotte één van de mooiste dagen in jullie leven. In deze vorm is dat helemaal compleet. Van het voorbereiden tot aan de trouwdatum, de dag zelf in goede banen leiden én zelf het bruidspaar trouwen. Dit kan nu allemaal bij Uniek Trouwen!