Skip to main content

Trouwambtenaar

Als trouwambtenaar heb je een bijzondere taak. Namelijk het huwelijk voltrekken van het bruidspaar. Ik vind het belangrijk om dit een zo mooi mogelijk moment te laten zijn. Dit is namelijk een moment wat je altijd bij blijft!

Uniek en speciaal

Ik vind het belangrijk dat een huwelijk uniek en speciaal is. Ik als trouwambtenaar heb hier dan ook een hele belangrijke rol in. Niet alleen de wettelijke handtekening zetten, maar er ook voor zorgen dat de ceremonie bijzonder is en precies past bij het bruidspaar.

Bijzondere momenten

Wat is er zo uniek aan mij als trouwambtenaar? Ik achterhaal wat jullie verhaal is: wat jullie van elkaar vinden, bijzondere momenten in jullie leven, maar ook wat jullie twee nu zo bijzonder maakt. Tenslotte gaat het om jullie, de mensen die samen hun toekomst met elkaar willen delen. Naar aanleiding daarvan zal ik een onvergetelijke speech schrijven, waarbij liefde en emoties elkaar kruisen. Door naar jullie te luisteren en mijn speech op basis van jullie verhaal te schrijven, maak ik jullie huwelijk uniek.

Laat je wensen in vervulling gaan

Elk bruidspaar is bijzonder en dat wil ik graag laten zien. Bij Uniek Trouwen wil ik zoveel mogelijk wensen in vervulling laten gaan, want hoe mooi is het als deze ceremonie jullie trouwdag compleet maakt.

Een ceremonieel huwelijk? Dat kan natuurlijk ook! Samen kijken we naar een mooie invulling van jullie moment!

Zijn jullie opzoek naar een trouwambtenaar? Neem contact met mij op voor een kennismakingsgesprek.